Rusia nu va difuza meciurile Ucrainei de la Euro 2024

Meciurile selecționatei Ucrainei de la Euro 2024 nu vor fi difuzate pe teritoriul Rusiei. Prima partidă urmează să aibă loc în după-amiaza de luni cu naționala României. Decizia...

Meciurile selecționatei Ucrainei de la Euro 2024 nu vor fi difuzate pe teritoriul Rusiei. Prima partidă urmează să aibă loc în după-amiaza de luni cu naționala României. Decizia de a interzice transmisiunea meciurilor a fost luată de autoritățile responsabile ruse, la indicația directă a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Match TV, televiziunea rusească ce transmite meciurile de la turneul final, a „sărit din schemă” meciul Ucrainei cu România. Mai mult, ucrainenii anunță faptul că televiziunea din Rusia nu va transmite nici restul meciurilor pe care le va disputa naționala lui Serghei Rebrov în grupa E de la EURO.

În grupă, selecționata Ucrainei se va duela cu România, Slovacia și Belgia. Doar în cazul în care Ucraina ar ajunge în fazele finale, Rusia ar lua în calcul să le transmită partidele, însă asta într-un sistem „pay-per-view” pentru a obține un profit considerabil, transmite prosport.ro.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article