Primarul Chișinăului acuză guvernarea: „Suntem obligați să trecem prin proceduri birocratice excesive pentru a reabilita locațiile lăsate în paragină”

Primarul general, Ion Ceban, vorbește despre neglijența guvernării în administrarea locațiilor publice din Chișinău aflate în gestiunea autorităților centrale. În timp ce guvernarea oferă lecții privind proiectele din...

Primarul general, Ion Ceban, vorbește despre neglijența guvernării în administrarea locațiilor publice din Chișinău aflate în gestiunea autorităților centrale.

În timp ce guvernarea oferă lecții privind proiectele din Chișinău, Ceban a subliniat că realitatea este alta. „Așa arată toaleta de la Complexul Memorial „Eternitate” – recent preluată de municipalitate și la care astăzi intervenim cu lucrări curente, după care planificăm mai multe lucrări de reabilitare”, a declarat edilul.

Ceban a specificat că guvernarea a lăsat în paragină mai multe locații din centrul capitalei, inclusiv Scuarul Catedralei și Grădina Publică. „Pentru aceste lucrări, guvernarea ne solicită câte 7 teancuri de documente și suntem obligați să trecem mai multe proceduri birocratice. Le vom instala, moderniza, construi, chiar dacă ne vor trimite Curtea de Conturi, Inspecția financiara, CNA și alte marionete ale lor”, a subliniat Ceban.

 

In this article