70 de cupluri longevive din capitală vor fi omagiate de Primăria Chișinău. Acestea împlinesc 50 și 60 de ani de la oficierea căsătoriei

70 de cupluri longevive din capitală, care au împlinit 50, 60 de ani de la oficierea căsătoriei, în perioada iulie-august, curent, vor fi omagiate sâmbătă, 27 august, de...

70 de cupluri longevive din capitală, care au împlinit 50, 60 de ani de la oficierea căsătoriei, în perioada iulie-august, curent, vor fi omagiate sâmbătă, 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilul, evenimentul va începe la 16:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

„Totodată, în cadrul Proiectului socio-cultural de weekend „Dialog între generații”, ediția 2022, va avea loc un spectacol muzical în aer liber, susținut de interpreții: Anișoara Puică, Mihai Fisticanu, Oxana Crăciun etc. Evenimentul va fi moderat de Ludmila Rotaru, specialist în cadrul Preturii sectorului Buiucani. La concert sunt invitați toți doritorii, intrarea este liberă”, a punctat Ceban.

Proiectul socio-cultural de weekend „Dialog între generații”, ediția I, se desfășoară în perioada: 25 iunie – 25 septembrie 2022.

In this article