50 de tehnologi și bucătari șefi, au participat la atelierul „ABCDarul Alimentației” în Chișinău

Săptămâna trecută, în incinta Liceului Teoretic „George Meniuc”, a avut loc Atelierul pentru bucătarii șefi din blocurile alimentare ale instituțiilor de învățământ primar și secundar, ciclul I și...

Săptămâna trecută, în incinta Liceului Teoretic „George Meniuc”, a avut loc Atelierul pentru bucătarii șefi din blocurile alimentare ale instituțiilor de învățământ primar și secundar, ciclul I și II cu genericul „ABCDarul Alimentației”. Evenimentul a reunit 50 de tehnologi și bucătari șefi și a fost organizat în cadrul Forumului Municipal Educațional „Chișinău – orașul care învață”.

Atelierul a avut ca scop promovarea unei alimentații sănătoase și dezvoltarea abilităților practice în prepararea bucatelor sănătoase pentru copii. Printre subiectele discutate în cadrul evenimentului s-au numărat:

1. ABC-ul alimentației sănătoase
2. Sănătatea are gust, reguli de aur în prepararea bucatelor pentru copii
3. Atelier practic: bucate preparate din Traista cu sănătate

Participanții au avut ocazia de a învăța de la experți din domeniul educațional și alimentar, ceea ce a adus un plus de importanță evenimentului. În cadrul atelierului, s-a pus accent pe promovarea unor obiceiuri alimentare corecte încă de la vârste fragede, subliniind angajamentul comunității locale în această direcție.

„Atelierul a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru bucătarii șefi și tehnologii din instituțiile de învățământ primar și secundar, de a se informa și a dezvolta abilități practice în domeniul preparării bucatelor sănătoase pentru copii,” se menționează în comunicatul Primăriei Chișinău.

In this article