4 milioane de lei a cheltuit guvernarea când a asigurat cu pază parada homosexualilor de duminică, care a fost una ilegală

4 milioane de lei, atât, potrivit estimărilor, a cheltuit guvernarea când a asigurat cu pază parada homosexualilor de duminică, care a fost una ilegală. Declaraţia a fost făcută...

4 milioane de lei, atât, potrivit estimărilor, a cheltuit guvernarea când a asigurat cu pază parada homosexualilor de duminică, care a fost una ilegală. Declaraţia a fost făcută de Primarul General, Ion Ceban, pe pagina sa de facebook.

Acesta a specificat că sute de polițiști au fost scoși în stradă în zi de weekend în mod organizat, ceea ce implică indiscutabil cheltuieli suplimentare, plus tehnică și blindate scoase în stradă. În acest sens au fost cheltuiţi banii contribuabililor.

În plus, au fost stopate și redirecționate mai multe unități de transport public, lucru care la fel a inclus cheltuieli. În prezent se fac calculele.

„Examinăm consecințele legale în urma blocării străzii București, dar și a mai multor intersecții paralele fără autorizarea Primăriei pentru organizarea organizarea evenimentului, parada homosexualilor.
Pe lângă faptul că pe timp de arșiță polițiștii erau echipați cu rucsacuri și pleduri oferite de guvernarea incompetentă, într-un final polițiștii au rămas și vinovați, deoarece organizatorii i-au învinuit public că ar fi insultat participanții la paradă”, a menţionat Primarul General.

Amintim că pe 19 iunie, în capitală s-a desfăşurat parada LGBT, eveniment care nu a fost autorizat de Primăria Chişinău.

In this article