20 de pachețele cu droguri au fost depistate de carabinieri în sectorul Râșcani al capitalei

La data de 21 februarie curent, un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale „Centru” a IGC, în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice pe str. Gh....

La data de 21 februarie curent, un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale „Centru” a IGC, în timpul executării serviciului de menținere a ordinii publice pe str. Gh. Madan din sectorul Râșcani al capitalei, a fost sesizat de un grup de copii, precum că au observat o persoană de gen masculin care a ascuns un pachețel sub o piatră.

În urma cercetării locului indicat, carabinierii au depistat un pachețel cu substanță asemănătoare drogurilor.

De asemenea, au fost întreprinse toate măsurile penru reținerea persoanelor. La scurt timp, monitorizând cartierele din adiacentul str. Gheorghe Madan, au fost reținute 3 persoane de gen masculin conform semnalmentelor comunicate de către martori.

Totodată, în colaborare cu Grupa Operativă a IP Rîșcani, au fost  ridicate de la fața locului încă 19 pachețele de polietilenă ce conțineau o substanță asemănătoare drogurilor.

Bărbații în vârstă de 39, 43 și respectiv 45ani au fost conduși la IP Râșcani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article