11 medici din Italia, decedați în urma infecției cu coronavirus

Alți 11 medici au murit din cauza COVID-19 în Italia, țara europeană cea mai afectată de pandemia de coronavirus și cu un sistem sanitar copleșit de numărul mare...

Alți 11 medici au murit din cauza COVID-19 în Italia, țara europeană cea mai afectată de pandemia de coronavirus și cu un sistem sanitar copleșit de numărul mare de cazuri. Numărul total al medicilor decedați în urma infecției cu coronavirus crește la 61, transmite unimedia.info, cu referire la Ilsole24ore.

Între timp, mai multe țări își manifestă solidaritatea cu Italia. Germania s-a oferit să trateze un număr de pacienți în stare gravă.

După ce o echipă de medici din Albania a ajuns sâmbătă în Italia pentru a sprijini medicii italieni în lupta împotriva epidemiei, încă o țară și-a manifestat solidaritatea.

15 medici din Polonia sunt așteptați luni după-amiaza. Trei echipe de asistență de urgență ar urma să fie dislocate în spitalele din Brescia.

Italia, a doua țară din lume cea mai afectată din lume de coronavirus, după Statele Unite, înregistra luni la prânz 97.689 de cazuri de infectare și 10.779 de decese.

In this article