1000 de euro pentru a urgenta procedura de import de mașini din UE. Un locuitor al mun. Chișinău, reținut în flagrant de CNA

Un locuitor al mun. Chișinău a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis unei persoane să urgenteze importul...

Un locuitor al mun. Chișinău a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi promis unei persoane să urgenteze importul automobilelor cu rulaj din Uniunea Europeană.

Potrivit faptelor cercetate, persoana reținută, susținând că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Serviciului Vamal și că îi poate determina să nu creeze obstacole și să accelereze procesul de import a automobilelor cu rulaj din Uniunea Europeană, ar fi pretins și primit mijloace bănești în mărime de 1000 de euro.

În cadrul acțiunilor procesuale efectuate de ofițerii CNA sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, în dimineața zilei de 15.04.2024, bănuitul a fost reținut în flagrant în momentul primirii sub control a mijloacelor financiare anterior pretinse. În prezent, acesta este reținut pentru 72 de ore și este plasat în izolatorul CNA.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article