Vladimir Voronin a fost pe punctul de a nimeri într-un accident rutier cu implicarea coloanei oficiale a lui Igor Dodon

Fostul Președinte Vladimir Voronin spune că și el a fost pe punctul de a nimeri într-un accident rutier cu implicarea coloanei oficiale a lui Igor Dodon. Asta din...

Fostul Președinte Vladimir Voronin spune că și el a fost pe punctul de a nimeri într-un accident rutier cu implicarea coloanei oficiale a lui Igor Dodon.

Asta din cauza că mașinile din escorta președintelui dau dovadă de un tupeu fără margini atunci când sunt în trafic, transmite BreakingNews cu referire la Deschide.

„Pe data de 24 august, ne apropiam de Memorialul de la Șerpeni și coloana lui Dodon venea în întâmpinare. Prima mașină mergea pe partea noastră. I-am spus șoferului că dacă te dai într-o parte măcar cu un centimetru, eu te eliberez, mergi pe partea ta cum trebuie. Ei, la un moment dat fie că au văzut numărul automobilului, fie au văzut că nu vom ceda, s-au dat brusc într-o parte. Așa наглые (tr. rus. impertinenți) se poartă. Cine din șoferi s-au întâlnit cu coloana prezidențială, văd acest lucru. Toate trei merg așa: și a prim-ministrului, și a președintelui Parlamentului”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Puterea A Patra” de la postul de televiziune N4.

In this article

Join the Conversation