VIDEO/Provocatorii agresivi ai lui Sandu și Năstase, dați afară de poliția italiană de la concertul Partidului Politic „ȘOR”

Potrivit Breaking News, câțiva provocatori agresivi au pătruns la Torino în sala unde are loc un concert organizat de Centrul de Reprezentare și susținere a Concetățenilor...

Potrivit Breaking News, câțiva provocatori agresivi au pătruns la Torino în sala unde are loc un concert organizat de Centrul de Reprezentare și susținere a Concetățenilor din Bologna, în parteneriat cu Partidul „ȘOR”. Aceștia au încercat să împiedice discursul unui important oficial european, dar au fost scoși afară de poliție

Incidentul s-a produs după ce susținători ai partidelor de dreapta în special PAS și PPDA au încercat să organizeze o contramanifestație la Torino. Aceasta a eșuat, prezentându-se doar câteva zeci de persoane. Astfel, concertul organizat pentru diasporă a avut loc, însă câțiva dintre protestatarii mai agresivi, iar potrivit unor surse și în stare de ebrietate, au încercat să împiedice buna desfășurare a evenimentului.

Aceștia au intrat în sală, încercând să întrerupă discursul europarlamentarului Alberto Cirio, însă au fost scoși afară de forțele de ordine, iar evenimentul, la care participă sute de concetățeni moldoveni, continuă.

Amintim că susținătorii Maiei Sandu și lui Andrei Năstase au organizat în ultimele săptămâni o amplă campanie de dezinformare, dar și de intimidare a cetățenilor care doresc să participe la evenimentul de la Torino. Mai mult, în presa afiliată politic ei au încercat să-i denigreze pe artiștii care merg în Italia pentru a le cânta moldovenilor care duc dorul de Patrie.

Duminică, 18 noiembrie, la Torino au venit îndrăgiții interpreți Anastasia Lazariuc și Gheorghe Țopa, pentru a le aminti moldovenilor de casă și pentru a fi informați despre inițiativele Partidului „ȘOR” prin care promovează revenirea în patrie a moldovenilor, fiindu-le asigurate facilități financiare și fiscale.

In this article

Join the Conversation

1 comment

  1. realist      

    Am vazut cum faceau postari in grupele diasporei si indemnau oamenii la violenta. Astia de la PAS si DA nu prea le ajunge minte