VIDEO // Ion Ceban despre săgețile din campanie: „Eu respect acordul semnat cu ACUM”

Candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei susține că el a adoptat un comportament corect față de contracandidatul său din turul doi. Ion Ceban susține că nu...

Candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei susține că el a adoptat un comportament corect față de contracandidatul său din turul doi. Ion Ceban susține că nu va răspunde atacurilor lansate de Andrei Năstase și nici nu o va face.

”La momentul de față săgețile vin numai dintr-o singură parte, deși noi avem un acord bine stabilit ca să nu ne atacăm reciproc. Săgețile vin și continuă să vină. Noi nu reacționăm și consider că acest lucru este corect pentru a păstra unitatea pe viitor.”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii ”Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Ceban susține că toate eforturile membrilor coaliției trebuie să fie concentrate spre soluționarea problemelor țării.

”Există un grup de lucru format de noi cu blocul ”ACUM”, acolo discutăm și cred că anume prin comunicare trebuie să ajungem la ceea ce trebuie să facem. Trebuie să avem o agendă foarte clară. În acord, semnatar al cărui sunt eu, inclusiv din partea PSRM, sunt lucruri foarte clare, inclusiv reforma justiției, politicile sociale, politicile economice. Anume aici trebuie să ne concentrăm. Noi nu avem ce împărți, în afară de probleme pe care trebuie să le rezolvăm.”, a conchis Ion Ceban.

Referitor la coaliția PSRM-”ACUM”, candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei a menționat că aceasta a reușit să porneascî procese de îmbunătățire a situației,  dar ”oamenii au așteptări mari de la coaliția PSRM-ACUM și noi trebuie să furnizăm rezultate.”

De asemenea, Ion Ceban a menționat că susține „toate eforturile” de reformare a justiției în formula promovată de guvernare ”proces ce trebuie să continue ca să putem merge înainte”.

In this article


Join the Conversation