„Ultimul Sunet” a răsunat și în municipiul Chișinău. Ion Ceban: „Dragi elevi, distinși profesori și părinți, vă transmit cele mai calde și sincere felicitări din partea Primăriei Municipiului Chișinău”

Cu ocazia „Ultimului Sunet” din cadrul anului de studii 2023-2024, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, profesorale și părinților....

Cu ocazia „Ultimului Sunet” din cadrul anului de studii 2023-2024, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, profesorale și părinților.

„Pentru elevi, aceasta este o zi deosebită, o zi a realizărilor și a bucuriei, dar și a unui nou început. Dragi elevi, fie că sunteți în clasele primare, gimnaziale sau absolvenți de liceu, vă felicit pentru efortul, perseverența și dorința de a învăța și de a progresa. Voi sunteți viitorul nostru, iar munca voastră de zi cu zi ne dă speranța unui mâine mai bun”, a scris edilul.

Totodată, Primarul General le-a urat mult succes și absolvenților, îndemnându-i să își urmeze pasiunile, să caute întotdeauna excelența și să nu uite să fie recunoscători familiilor lor, profesorilor și prietenilor.

De asemenea, în mesajul de felicitare, Ion Ceban s-a înclinat și în fața cadrelor didactice.

„Pentru profesori, această zi este un moment de mândrie și satisfacție. Scumpi profesori, Vă mulțumesc pentru dedicarea și pasiunea cu care v-ați ghidat elevii pe parcursul acestui an școlar. Rolul Dumneavoastră este esențial în formarea și devenirea copiilor, a generațiilor viitoare. Dumneavoastră sunteți pilonii pe care se sprijină educația și progresul societății noastre”, a spus Primarul General.

La fel, edilul le-a mulțumit și părinților, reiterând că, ultimul sunet este moment de mândrie pentru fiecare mamă și tată, ținând cont că cei doi stau în spatele fiecărui pas făcut de către copil în anii de școală.

„Vă urez tuturor o vară frumoasă, plină de odihnă și activități plăcute. Să ne revedem cu bine în toamnă, cu forțe proaspete și entuziasm pentru un nou an școlar”, a conchis Primarul General Ion Ceban.

In this article