Tânără de 29 de ani, violată de doi amici. Făptașii au fost reținuți pe urme fierbinți

Doi indivizi suspectați de violul unei tinere de 29 de ani din capitală, au fost încătușați de oamenii legii. Conform informaţiilor Poliției, victima care se cunoștea cu...

Doi indivizi suspectați de violul unei tinere de 29 de ani din capitală, au fost încătușați de oamenii legii. Conform informaţiilor Poliției, victima care se cunoștea cu făptașii de mai mult timp, a mers acasă la unul dintre ei. Ulterior, ambii ar fi agresat-o fizic și au întreţinut acte sexuale împotriva voinței ei. Bănuiții au  vârstele de 30 ani și sunt originari din capitală.

Potrivit Breaking News, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie curent, declarând oamenilor legii cele întâmplate.

În urma investigațiilor, în apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind sigilate,  ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol, și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

In this article

Join the Conversation