Sărbătoare mare la OrheiLand pe 1 iunie: echipa lui Ilan Șor dă start sezonului estival

Cel mai mare parc de distracții din țară și regiune OrheiLand își redeschide porțile, tradițional, de Ziua Internațională a Copiilor, pe 1 iunie. Cu diverse atracții captivante și...

Cel mai mare parc de distracții din țară și regiune OrheiLand își redeschide porțile, tradițional, de Ziua Internațională a Copiilor, pe 1 iunie.

Cu diverse atracții captivante și activități de divertisment pentru toate vârstele, acesta promite să fie destinația perfectă pentru relaxare și distracție în perioada sezonului estival.

Toboganele gonflabile, trambulinele și spațiile de joacă confortabile vor oferi vizitatorilor, indiferent de vârstă, experiențe interesante și memorabile.

Copiii vor avea parte de o sărbătoare minunată, cu un show plin de culori și multe surprize neașteptate! De la întâlniri cu personaje îndrăgite din povești și până jocuri interactive, fiecare moment petrecut la OrheiLand va fi plin de emoție și aventură pentru cei mici.

Seara, va fi organizat un concert grandios.

„Pe 1 iunie, deschidem porțile acestui parc minunat, care va aduce bucurie și distracție pentru toți locuitorii noștri tată vara. OrheiLand unește familiile și întreaga comunitate. Mii de oameni vin aici zilnic pentru a se odihni, a se distra și a crea amintiri de neuitat. Aici este locul unde visele devin realitate și unde oamenii se conectează într-un mod pozitiv și inspirat, ne-a spus primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu.

La finalul evenimentului de inaugurare, un foc de artificii multicolor și spectaculos va lumina Orheiul, transformând cerul într-un adevărat festival de lumină și culoare.

OrheiLand a fost construit la inițiativa și cu suportul politicianului și filantropului Ilan Șor, cu scopul ca fiecare copil din Moldova să se bucure de o familie fericită. Parcul a fost inaugurat pe 1 iunie 2018, și a fost vizitat, până în prezent, de peste jumătate de milion de persoane din țară și din străinătate. Intrarea, atracțiile și toboganele sunt absolut gratuite pentru toți vizitatorii.

In this article