Sărbătoare cu bule de săpun. Echipa lui Ilan Șor vă invită la o nouă petrecere în parcul de distracții OrheiLand

Echipa lui Ilan Șor vă invită la un nou mare eveniment la OrheiLand – pe 8 iunie, parcul de distracții va găzdui o petrecere cu bule de săpun...

Echipa lui Ilan Șor vă invită la un nou mare eveniment la OrheiLand – pe 8 iunie, parcul de distracții va găzdui o petrecere cu bule de săpun care va impresiona pe toată lumea. Evenimentul va începe la ora 16:00 cu un program artistic amplu.

Organizatorii au pregătit pentru vizitatori un concert cu artiști locali și grupuri de dans.

Pe toată durata evenimentului, OrheiLand va găzdui ateliere creative unde copiii vor putea crea baloane de săpun și cu personajele lor preferate. Divertismentul, arta și știința se vor reuni aici într-un spectacol fabulos. Va fi o petrecere cu adevărat veselă și incitantă- buna dispoziție este garantată.
Și pentru că distracția nu trebuie să se termine, pentru copii este pregătit și un spectacol tematic cu animatori.

Apoi va fi o discotecă în aer liber cu baloane de săpun, unde toată lumea poate obține o mare încărcătură și emoții pozitive. Totul este absolut gratuit pentru vizitatori!

Parcul de distracții OrheiLand este deschis zilnic pentru toată lumea. De marți până duminică poate fi vizitat între orele 10:00 și 21:00, iar luni – între orele 16:00 și 21:00.

Vă reamintim că pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, OrheiLand și-a deschis sezonul de vară. Cu această ocazie, Blocul “Victorie” a organizat un festival grandios la care au participat peste 30.000 de persoane din toată țara.

Pentru copii a fost organizat un program creativ variat și interesant. Tinerii pasionați de pictură au avut ocazia să-și demonstreze talentul. Participanților la sărbătoare li s-au distribuit gratuit înghețată și dulciuri.

Seara a avut loc un concert extraordinar cu participarea formațiilor moldovenești SunStroke Project și DoReDos.

Surpriza serii au fost artiștii de renume mondial Oceana și Burak Yeter, care au creat o atmosferă incredibilă la OrheiLand.

In this article