Reacția Partidului „ȘOR” referitoare la noile abuzuri și presiuni comise de regimul Sandu-PAS asupra candidatului formațiunii pentru funcția de bașcan al Găgăuziei

Ca un adevărat regim criminal, cu o zi înainte de turul doi de scrutin, Maia Sandu și-a trimis din nou forțele sale să împiedice transformarea Găgăuziei în plai...

Ca un adevărat regim criminal, cu o zi înainte de turul doi de scrutin, Maia Sandu și-a trimis din nou forțele sale să împiedice transformarea Găgăuziei în plai de vis. Pentru regimul Sandu-PAS nu există legi, nu există Constituție, nu există libertăți și drepturi cetățenești. Ei vor cu tot dinadinsul să blocheze votul liber al cetățenilor din Găgăuzia pentru viitorul bașcan.

În această dimineață, conducerea staff-ului și mulți activiști ai Partidului „ȘOR” s-au trezit din nou cu mascați la ușă, înarmați cu arme automate. Este o nouă acțiune ilegală, prin care se încearcă să pună presiune pe singurul candidat, care apară real interesele cetățenilor din Găgăuzia și nu este controlat de regimul criminal de la Chișinău. Toate tentativele regimului Sandu-PAS, de a o elimina din cursa electorală pentru turul doi de scrutin pe Eugenia Guțul, au eșuat pe motiv că sunt ilegale, iar poporul din Găgăuzia știe să-și apere dreptul la vot și libera alegere. Tentativele ilegale de implicare brutală în alegeri au fost condamnate de majoritatea candidaților care nu au trecut în turul doi. În acest context, este stranie tăcerea și lipsa reacției din partea contracandidatului, susținut de socialiști, fapt care ar confirma opinia existentă în societate despre o înțelegere a acestuia cu regimul Sandu-PAS.

Partidul „ȘOR” condamnă fărădelegile, persecutarea ilegală și brutalitatea cu care Maia Sandu se implică murdar în alegerile din Găgăuzia. Noi am acționat strict conform normelor electorale ale UTA Găgăuzia și Republicii Moldova și vom apăra pe toate căile legale dreptul cetățenilor la libera alegere. Pentru aceasta e nevoie și de o susținere masivă a cetățenilor, care trebuie să își apere dreptul la vot și posibilitatea de a trăi într-o Găgăuzie de vis. Învingem împreună!

In this article