PSRM începe o serie de proteste la sfârșitul săptămânii

La sfârșitul săptămânii curente Partidul Socialiștilor va începe o serie de acțiuni de proteste pre-electorale. După cum informează BreakingNews, manifestațiile vor fi organizate în...

La sfârșitul săptămânii curente Partidul Socialiștilor va începe o serie de acțiuni de proteste pre-electorale.

După cum informează BreakingNews, manifestațiile vor fi organizate în fiecare circumscripție electorală, sub egida organizațiilor teritoriale ale PSRM.

Declarația a fost făcută de președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, în cadrul emisiunii „Acces direct” de la postul de televiziune NTV Moldova.

Președintele PSRM spune că aceste acțiuni în diferite localități din țară vor fi organizate până la sfârșitul lunii octombrie, după care vor avea loc acțiuni zonale.

„Probabil că în noiembrie vom face o acțiune foarte serioasă în centrul capitalei cu invitarea tuturor susținătorilor și membrilor de partid, la care să prezentăm și candidații, și lista de partid”, a menționat liderul socialiștilor.

Zinaida Greceanîi spune că la aceste acțiuni de protest în teritoriu se vor face un fel de sondaje de opinie numite „primeries” pentru a vedea care candidați pot fi susținuți.

„Sigur că noi o să venim cu niște propuneri care ar fi candidații și o să vedem cum o să-i susțină oamenii”, spune Zinaida Greceanîi.

In this article

Join the Conversation