PAS Youth cer Ministerului Educației un plan pentru a ține tinerii acasă

Organizația de tineret a PAS a organizat astăzi un flashmob în fața Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, cu tema: „28% din „viitorul țării” stă cu fundul...

Organizația de tineret a PAS a organizat astăzi un flashmob în fața Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, cu tema: „28% din „viitorul țării” stă cu fundul pe bagaje!”.

Potrivit acestora, problemele tinerilor sunt ignorate de instituțiile responsabile, iar situația se agravează în fiecare an. În acest context, PAS Youth a solicitat Ministerului Educației, Culturii și Cercetării să prezinte planul de activitate propus de minister pentru a oferi tinerilor condiții pentru ca aceștia să rămână acasă.

Flashmobul este desfășurat în cadrul campaniei lansate de PAS Youth „Ne PASă – lucrăm acasă”, campanie care scoate în evidență principala problemă a tinerilor: accesul la locuri de muncă bine plătite, pe specialitate, acasă.

 

In this article

Join the Conversation

2 comments

  1. realist      

    Doamna Maia, da nu va ganditi ca majoritatea tinerilor care n-au dat BAC-ul din cauza camerelor au plecat peste hotare?

  2. Eugen      

    Cereti asta de la Maia Sandu ce era ministru. Ea a pornit reforma ce a inchis scolile prin toata tara si acum la lume deja a ajuns cutitul la os.