O tânără din Ungheni, condamnată. A recrutat trei tinere pentru practicarea prostituției în Cipru

O  locuitoare a oraşului Ungheni, în vârstă de 20 de ani riscă ani grei de pușcărie pentru traficarea a trei tinere în scop de exploatare sexuală în Cipru.   Potrivit probelor...

O  locuitoare a oraşului Ungheni, în vârstă de 20 de ani riscă ani grei de pușcărie pentru traficarea a trei tinere în scop de exploatare sexuală în Cipru.

 

Potrivit probelor administrate de Procuratura Generală, în cursul anului 2016 învinuita ar fi recrutat trei fete, cu vârstele cuprinse între 18 şi 25 de ani din familii social-vulnerabile, cărora le-a organizat transportarea în Cipru.

 

Potrivit Breaking News, la destinaţie însă tinerele au fost adăpostite într-un club de noapte şi impuse să presteze servicii sexuale contra plată diferitor bărbaţi. Timp de câteva luni, victimele au fost impuse să „deservească” pe seară mai mulţi bărbaţi, o parte din banii câştigaţi fiind colectaţi de câţiva cetăţeni turci, care gestionau „afacerea”.

 

După ce au revenit în ţară, victimele au depus plângeri la organele de drept, persoana care le-a racolat şi organizat traficarea fiind reţinută, iar acum, deferită justiţiei. Dacă va fi recunoscută vinovată, aceasta riscă de la 7 până la 15 ani închisoare.

 

Procurorii continuă urmărirea penală în privinţa cetăţenilor turci, care au fost complici la comiterea crimei.

In this article

Join the Conversation