Noul ambasador al R. Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Angela Ponomariov, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare directorului Protocolului Diplomatic, Vicemareșalul Corpului Diplomatic,...

Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Angela Ponomariov, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare directorului Protocolului Diplomatic, Vicemareșalul Corpului Diplomatic, Neil Holland.

 

Potrivit Breaking News, în cadrul ceremoniei de prezentare Ponomariov și Neil Holland  au discutat subiecte privind dezvoltarea dialogului politic moldo-britanic la diverse niveluri, intensificarea schimburilor comerciale, precum și necesitatea asigurării cadrului juridic bilateral adecvat după ieșirea Marii Britanii din UE.

 

Ambasadorul agreat s-a referit la prioritățile mandatului său, evidențiind importanța aprofundării în continuare a cooperării multidimensionale între Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, a promovării agendei europene a țării noastre, dar și a protejării drepturilor cetățenilor moldoveni aflați pe teritoriul Marii Britanii.

 

La rândul său, directorul Protocolului Diplomatic, Vicemareșalul Corpului Diplomatic, Neil Holland, a salutat noul Ambasador al Republicii Moldova la Londra, urându-i succes în misiunea sa și asigurându-l de întreg sprijinul ministerului de externe britanic.

In this article

Join the Conversation