Ilhan Șor s-a ținut de cuvânt, Maia Sandu a fost dată în judecată

Ilan Șor a dat-o în judecată pe lidera PAS, Maia Sandu, „pe faptul încălcării egalității în drepturi a cetățenilor”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ilan...

Ilan Șor a dat-o în judecată pe lidera PAS, Maia Sandu, „pe faptul încălcării egalității în drepturi a cetățenilor”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor a publicat plângerea depusă pe numele lui Sandu, relatează deschide.md.

„Fapta prejudiciabilă manifestată în susținerea comportamentului discriminatoriu în sfera politică și socială, bazată pe criteriul etnic, convingeri și apartenență politică , săvârșită în baza a două sau mai multe criterii”, argumentează Șor.

Șor susține că Maia Sandu i-ar fi „hărțuit sistematic persoanele lui într-un cadru intimidant, ostil degradant și ofensiv, pe criteriu de etnie, convingeri și apartenență politică”. Pretinsele încălcări, Sandu le-ar fi comis în cadrul unor postări pe pagina sa de Facebook, dar și în cadrul unor emisiuni de la diferite posturi de televiziune.

Încălcările Maiei Sandu s-ar afla în următoarele ei declarații:

„Nu ai ce ponegri la un individ implicat în furtul miliardului și în coruperea oamenilor…”

„Șor nu mai avea ce să fure de acolo”

„Îi permite pușcăriabilului Șor să fraudeze alegerile cu banii furați de la cetățeni”

„Pe Șor, cel care a furat 1 miliard de dolari”

Astfel, Șor solicită „începerea procesului contravențional” și sancționarea Maiei Sandu pentru faptele enumerate mai sus.

Plângerea a fost depusă la Inspectoratul de Poliție Buiucani din capitală.

Totodată, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Șor scrie că „timpul le va pune pe toate la locurile lor, iar pentru tine și șleahta ta, aceste locuri nu vă sunt de loc departe, nu mai departe de bine cunoscutul sat Rusca (în localitate se află o pușcărie de femei – n.red)”

In this article

Join the Conversation

1 comment

  1. Serafim       Răspunde

    Ca mare circ fac astea doi, cu asa succes o sa aflam si noi advaruri ascunse si ii vom vedea la puscarie.