llan Șor, îndemn la un nou protest: Vă aștept duminică, la ora 14:00, să luptăm pentru o viață bună!

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să iasă duminica viitoare, 13 noiembrie, ora 14:00, la un nou protest antiguvernamental, care va avea loc în fața...

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să iasă duminica viitoare, 13 noiembrie, ora 14:00, la un nou protest antiguvernamental, care va avea loc în fața Președinției. Liderul opoziției îi cheamă pe cetățeni să lupte până la capăt, pentru o viață bună, pentru tarife și prețuri mai mici la toate produsele și serviciile.

„Dacă vreți ca în casele dumneavoastră să fie cald și bine, să fie lumină, să plătiți pentru un metru cub de gaze patru lei, în loc de 40, pentru un KWh de energie electrică să achitați un leu, nu 10 lei, iar prețurile pentru alimente și servicii să scadă cu 20%, așa cum a fost anterior, vă aștept duminică, 13 noiembrie, la un nou protest național. Manifestația va avea loc la ora 14:00, la Președinție. Haideți să luptăm până la capăt, pentru o viață bună!”, este apelul făcut de liderul Partidului „ȘOR”.

La protestul național de duminica trecută au participat peste 50 de mii de oameni, care au cerut repetat demisia guvernării PAS și-a Maiei Sandu, pe care îi acuză de provocarea tuturor crizelor din țară. De asemenea, manifestații au cerut organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

In this article