La început de an școlar, polițiștii au fost alături de elevi

Totodată, pentru a face şcoala şi drumul spre aceasta mai sigur, în adiacentul instituţiilor de învăţămînt au fost antrenați poliţiști, asigurînd participanții, părinții, elevii , cadrele didactice...

Totodată, pentru a face şcoala şi drumul spre aceasta mai sigur, în adiacentul instituţiilor de învăţămînt au fost antrenați poliţiști, asigurînd participanții, părinții, elevii , cadrele didactice că asigurarea unui climat de ordine și siguranță reprezintă o prioritate a poliției.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive cu elevii unde au dezbătut următoarele teme: informarea antiinfracţională şi antivictimală a elevilor în vederea adoptării unui comportament bazat pe respectarea legii şi a normelor sociale; modul corect de păstrare a bunurilor personale și modul de deplasare pe drumurile publice în scopul prevenirii accidentelor rutiere.

La fel, polițiștii au împărțit elevilor pliante cu sfaturi și recomandări cu caracter educativ-preventiv.

Pentru a spori gradul de securitate în rîndul copiilor, pe parcursul lunii septembrie-octombrie, Poliţia va demara un şir de activităţi informativ- educative cu genericul „Alegem siguranţa în noul an şcolar”, unde vor fi implicați atît copii, cît și părinții.

In this article

Join the Conversation