Intra în birourile medicilor și fura bani. Un individ din capitală, reţinut de poliţişti

Un individ în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Chişinău, aflat în căutare  pentru diverse infracţiuni patrimoniale, a fost încătuşat de către ofiţerii de investigaţii...

Un individ în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Chişinău, aflat în căutare  pentru diverse infracţiuni patrimoniale, a fost încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Acesta este  suspectat de cel puţin 4 cazuri de furt din instituţii medicale, unde profitând de absenţa medicilor din birou, individul intra şi sustrăgea bani şi bunuri.

Potrivit poliției, trei  dintre furturi au avut loc la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie de pe str. Corolenco, unde din birouri  a sustras 3 genţi , cauzînd victimelor un prejudiciu de circa 8500 lei.

Cel mai recent caz a avut loc la Institutul de Cardiologie amplasat pe str. N. Testimiţeanu la data de 26 martie curent. Acesta a pătruns într-un birou  din incinta spitalului,  prin acces liber ,de unde a sustras din dulap bani în sumă de 2000 lei, dupa care s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută .

Individul a fost reţinut pentru un termen de 30 de zile şi conform legislaţiei penale în vigoare riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15000 la 50000 lei  sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

In this article

Join the Conversation