Ilan Șor: PAS este un blestem galben pentru țara noastră

Zilele guvernării PAS sunt numărate, iar astăzi asistăm la ultimele convulsii ale actualei puteri. Declarația a fost făcută de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în cadrul protestului organizat...

Zilele guvernării PAS sunt numărate, iar astăzi asistăm la ultimele convulsii ale actualei puteri. Declarația a fost făcută de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în cadrul protestului organizat de formațiune în fața Președinției, la care au participat câteva mii de oameni. Potrivit lui, PAS a promis vremuri bune și oameni buni, dar au adus cele mai grele vremuri și cei mai ticăloși oameni la guvernare. 

„Această gașcă de derbedei va pleca de la guvernare. Fiți siguri de asta. Zilele lor sunt numărate. Nouă nu ne este frică de ei. Astăzi, asistăm la ultimele convulsii ale actualei guvernări. PAS a promis vremuri bune și oameni buni, dar a adus cele mai grele vremuri și cei mai ticăloși și mizerabili oameni. Avem un mesaj pentru ei: fie pleacă de bună voie, fie poporul îi va scoate de urechi din fotoliile lor comode. Noi vom lupta pentru ca oamenii să aibă o viață mai bună. Noi vom elibera Moldova dea această ciumă galbenă”, a declarat Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” a mai adăugat că Maia Sandu, în loc să rezolve problemele oamenilor, se plimbă prin Europa pe banii poporului.

„Maia și PAS sunt ca o hepatită pentru politica moldovenească și noi vom trata țara de această boală. PAS e ca un blestem galben pentru țara noastră. Maia Sandu, în loc să meargă în satele și orașele țării și să rezolve problemele oamenilor, stă acum în Viena, Austria, mănâncă un șnițel gustos și bea vin scump. Pe banii poporului. Pe ea nu o interesează soarta acestei țări și soarta cetățenilor. Această guvernare putredă, lașă și incompetentă a dus țara în pragul prăpastiei. Prețurile au sărit în aer, gazul s-a scumpit, benzina s-a scumpit, pensiile sunt derizorii. În loc să rezolve problemele oamenilor, acești impostori, în frunte cu principala impostoare, Maia Sandu, au băgat la închisoare un om absolut nevinovat. O tânără, care a spus doar adevărul. O tânără care a cutreierat țara în lung și în lat și a rezolvat problemele oamenilor”, a mai spus Ilan Șor.

In this article