Ilan Șor: Impostorii din PAS umblă cu drapelul Ucrainei la piept, dar le-au aplicat ucrainenilor o lovitură pe la spate, prin interzicerea importului de grâu

Încă un fals din partea Maiei Sandu și grupării sale a ieșit la iveală. Așa a calificat președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, decizia Guvernului de la Chișinău de...

Încă un fals din partea Maiei Sandu și grupării sale a ieșit la iveală. Așa a calificat președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, decizia Guvernului de la Chișinău de a interzice importul de cereale din Ucraina. El a explicat că gestul regimului Maiei Sandu în raport cu țara veciună este o lovitură pe la spate, într-un moment extrem de dificil.

„Pe parcursul unui an și jumătate, Maia și gruparea ei banditească, iar în ultimele luni și premierul ei narcoman, fie umblă cu drapelul Ucrainei la piept, fie se plimbă pe la Kiev în vestă antiglonț, arătând că ei acordă sprijin deplin și mai că nu pleacă la luptă cu arma în mână. Cu alte cuvinte, fac totul pentru a se prezenta principalul prieten al Ucrainei. Închid canalele TV în rusă, sub pretextul că ajută Ucraina și multe altele. Însă Maia este o mincinoasă și asta s-a văzut ieri, când Moldova a interzis importul grâului din Ucraina”, a specificat Ilan Șor.

El a condamnat acest gest din partea guvernării de la Chișinău.

„Ei au nevoie să-și vândă marfa, pentru a supraviețui. Da, ei au dificultăți, probleme economice, deci ajută-i! Nu este nevoie să afișezi drapelul Ucrainei pe Parlament și, în același timp, să lovești pe la spate. La ce bun? Maia, tu știi prea bine că ești o mincinoasă și le spui minciuni americanilor, europenilor, ucrainenilor, românilor și tuturor celorlalți. Politica ta este minciuna și tu ai demonstrat asta și ieri. Noi condamnăm categoric interdicția vânzării grâului din Ucraina în Republica Moldova. Considerăm că este un pas dușmănos nu în raport cu politica, ci în raport cu cetățenii de rând, care locuiesc în Ucraina și pentru care asta este foarte important. Astăzi, în situația dificilă în care se află statul vecin, cel mai important este ajutorul acordat oamenilor de rând, nu demonstrațiile și declarațiile ieftine”, a subliniat Ilan Șor.

In this article