Ilan Șor i-a acuzat pe deputații Adunării Populare a UTA Găgăuzia de ignorarea intereselor autonomiei și de implicare personală în formarea Comitetului Executiv

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a reacționat dur la refuzul deputaților Adunării Populare a UTA Găgăuzia de a aproba noua componență a Comitetului Executiv. Pe rețelele de socializare,...

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a reacționat dur la refuzul deputaților Adunării Populare a UTA Găgăuzia de a aproba noua componență a Comitetului Executiv. Pe rețelele de socializare, politicianul a scris următoarele: 

„Deputații Adunării Populare a UTA Găgăuzia au demonstrat astăzi că dorința lor de a-și numi amantele în Comitetul Executiv este mai presus de interesele Găgăuziei”.

Ilan Șor i-a acuzat pe deputați că neglijează valorile Găgăuziei și favorizează interesele personale, ceea ce consideră drept o atitudine  josnică și inacceptabilă privind viitorul regiunii.

Potrivit legii UTA Găgăuzia, în cazul a două tentative de nealegere a Comitetului Executiv, bașcanul are dreptul să dizolve Adunarea Populară.

In this article