Ilan Șor: Asigur, în 1 iunie, transport gratuit la OrheiLand pentru toți doritorii!

Transport gratuit pentru toți doritorii. Asta le promite președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, locuitorilor țării, care vor să ajungă la OrheiLand în data de 1 iunie, când va...

Transport gratuit pentru toți doritorii. Asta le promite președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, locuitorilor țării, care vor să ajungă la OrheiLand în data de 1 iunie, când va fi dat startul sezonului estival. Pentru asta, oamenii au nevoie doar să-i scrie un mesaj pe Facebook.

„Prieteni, suntem în pragul sezonului estival și nu toți au posibilitatea să plece la mare sau la munte. De aceea, la OrheiLand v-am pregătit distracții deosebite, mai ales pentru copii. Este locul perfect pentru odihna de vară, mai ales că se află aproape de casă, în mijlocul țării. Toți sunt așteptați cu drag, iar cei care, din diferite motive, nu au posibilitatea să ajungă, în lipsa transportului, pot să-mi scrie pe Facebook despre această problemă și eu voi organiza transport până la poarta OrheiLand. Nimeni nu va fi ignorat”, a subliniat Ilan Șor.

OrheiLand se va redeschide din 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, și va funcționa pe parcursul întregii veri. Intrarea este gratuită!

In this article