Festivalul Prunei la cea de-a treia ediție. Producătorii din întreaga țară sunt invitați la Nisporeni

Festivalul Prunei, care aduce moldovenilor cele mai delicioase bucate tradiţionale preparate din acest fruct, a ajuns la cea de-a treia ediție. Cu acest prilej, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării...

Festivalul Prunei, care aduce moldovenilor cele mai delicioase bucate tradiţionale preparate din acest fruct, a ajuns la cea de-a treia ediție. Cu acest prilej, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului  invită toți producătorii de prune din întreaga țară să participe la eveniment. Acesta va avea loc la Nisporeni, duminică, 16 septembrie 2018, cu începere de la ora 10.00.

Potrivit Breaking News, ultimele detalii cu privire la organizarea evenimentului au fost discutate ieri, de către reprezentanții Ministerului Agriculturii împreună cu autoritățile administrației publice locale de nivel I și II din raionul Nisporeni.

 

Festivalul Prunei are drept obiectiv inițierea și stabilirea parteneriatelor dintre producători și exportatori, consolidarea eforturile în dezvoltarea și promovarea sectorului, precum și identificarea noilor piețe de desfacere.

 

În Moldova sunt plantate 132.000 de hectare de livezi de prun.

In this article

Join the Conversation