Contoare de ultimă generație vor fi instalate în peste 230 de blocuri locative din capitală

Modernizarea contoarelor este o acțiune prevăzută în Planul de activitate și de investiții al Termoelectrica S.A. pentru anul 2018. Potrivit furnizorului, noile  mijloace de măsurare vor asigura...

Modernizarea contoarelor este o acțiune prevăzută în Planul de activitate și de investiții al Termoelectrica S.A. pentru anul 2018. Potrivit furnizorului, noile  mijloace de măsurare vor asigura un grad mult mai înalt de precizie și transparență a consumurilor de energie termică, dar și o capacitate mai mare de arhivare a datelor înregistrate (orare, zilnice, lunare și anuale).

„Ne dorim ca în câțiva ani să putem asigura un sistem unificat de evidență a datelor de consum, asigurând la toate branșamentele blocurilor locative sisteme de evidență moderne și exacte, ceea ce va avea un impact pozitiv atât asupra consumatorilor, cât și asupra întreprinderii Termoelectrica, în calitate de furnizor”, a menționat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Datorită funcției de transmitere a datelor la distanță, va fi posibilă automatizarea proceselor astfel încât specialiștii companiei să poată vizualiza în orice moment informații exacte și specifice cu privire la livrările de energie termică în blocul locativ respective, informeaza BreakingNews.

Termoelectrica S.A. asigură evidența consumului  de energie termică prin intermediul a peste 8000 de contoare de energie termică.

In this article

Join the Conversation