Consultații gratuite pentru vârstnici și mame cu copii, la Cantemir

Vârstnicii și mamele cu copii din satul Baimaclia, raionul Cantemir au fost examinați și consultați gratuit de medicii din Chișinău. Acțiunile doctorilor au avut loc la data...

Vârstnicii și mamele cu copii din satul Baimaclia, raionul Cantemir au fost examinați și consultați gratuit de medicii din Chișinău. Acțiunile doctorilor au avut loc la data de opt octombrie, la Centrul de Sănătate Raional și fac parte din cadrul Proiectului ”Cu grijă pentru sănătate”, inițiat de Partidul Democrat din Moldova în parteneriat cu Ministerul Sănătății.

Potrivit Breaking News, de consultații au beneficiat și cei veniți din satele vecine.

La eveniment a fost prezentă  Elena Bacalu – deputat în Parlamentul RM și Nina Țurcan – președintele Organizației Naționale ”Tezaurul Națiunii”.

”Cel mai important lucru pe care ne axăm la moment este ocrotirea sănătății cetățenilor noștri, de aceea permanent întreprindem acțiuni concrete pentru a îmbunătăți accesul la serviciile medicale de calitate” – a declarat Bacalu.

Cu ocazia întrevederii cu Elena Bacalu, oamenii i-au adresat un șir de întrebări, privind problemele cu care se confruntă. Totodată, ei au solicitat ajutor și noi întîlniri suplimentare în localitățile din raionul Cantemir.

Pe parcursul zilei, au loc consultații cardiologice, endocrinologice, oftalmologice, neurologice și terapeutice, la finalul zilei preconizîndu-se o totalizare a activității echipei de consultanți.

In this article

Join the Conversation