Congresul național „Noi suntem Moldova”: Adresarea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, către popor

Un eveniment politic grandios este organizat astăzi la Orhei de către Partidul „ȘOR”. Este vorba de Congresul național „Noi suntem Moldova” (https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=2417187298434324), la care participă mai mult de...

Un eveniment politic grandios este organizat astăzi la Orhei de către Partidul „ȘOR”. Este vorba de Congresul național „Noi suntem Moldova” (https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=2417187298434324), la care participă mai mult de 3.000 de oameni, inclusiv conducerea formațiunii, deputați, reprezentanți ai administrației raionale și municipale, consilieri din toate raioanele și localitățile.

Partidul „ȘOR” prezintă bilanțul situației social-politice și economice din Republica Moldova, precum și viziunea asupra depășirii crizelor care s-au produs în acest an. Conducerea formațiunii a descris un plan de investiții masive în energetică, sănătate, infrastructură, agricultură și domeniul social. Volumul banilor care urmează a fi pompați în economie este de ordinul miliardelor de euro.

Printre vorbitorii evenimentului sunt deputați ai Partidului „ȘOR” și președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu. De asemenea, liderul formațiunii, Ilan Șor, va avea o intervenție în direct, în care va face un anunț important.

.

In this article