Concurs de fotografie pentru elevii claselor a V-a – a XII-a din mun. Chișinău.  Învingătorii vor primi premii bănești

Elevii claselor a V-a - a XII-a din instituţiile de învăţământ secundar și extrașcolar din municipiul Chişinău sunt invitați să participe în perioada 3 septembrie - 1 octombrie...

Elevii claselor a Va – a XIIa din instituţiile de învăţământ secundar și extrașcolar din municipiul Chişinău sunt invitați să participe în perioada 3 septembrie – 1 octombrie la un concurs de fotografie, cu premii bănești. Competiția se va desfășura în două etape, la două secțiuni: “Școala în viața mea. Viața mea în școală” și “Chișinăul în viața mea. Viața mea în Chișinău”.

Potrivit Breaking News, concursul este organizat de către Direcția Educație, Tineret și Sport a Primăriei capitalei și are drept scop promovarea copiilor cu abilități artistice, aprecierea libertăţii creativităţii, dezvoltarea imaginaţiei și gustului estetic al elevilor, dezvoltarea simţului emotivităţii, dragostei față de orașul Chișinău și școală.

Elevii vor propune pentru concurs până la 5 fotografii, în format A4. Pentru concursul on-line se propune doar câte o singură fotografie.

Elevii care se vor clasa pe locul I vor fi premiați cu 1000 de lei, cei care vor obține locul II – 800 lei și locul III – 600 lei.

Lucrările învingătoare la secțiunea a II-a, vor fi oferite în dar Primăriei municipiului Chișinău.

Regulamentul Concursului municipal de fotografie

 

In this article

Join the Conversation