CEC IA ÎNTORS Maiei Sandu voturile care au mers greșit la Dodon. NOI REZULTATE

Cazurile de la cele trei secții de votare în care Maia Sandu câștigase detașat, dar Comisia Electorală Centrală a inversat rezultatele, au fost rectificate. Astfel, la Leușeni (Hîncești),...

Cazurile de la cele trei secții de votare în care Maia Sandu câștigase detașat, dar Comisia Electorală Centrală a inversat rezultatele, au fost rectificate.

Astfel, la Leușeni (Hîncești), Copceac (Ștefan Vodă) și secția nr.5 din Nisporeni pe site-ul CEC figurează câștigătoare Maia Sandu.

erddg

În aceste secții Maia Sandu obținuse aproximativ 1200 de voturi în plus față de Dodon, iar după corectarea rezultatelor diferența totală dintre cei doi candidați a scăzut.

Astfel, Igor Dodon a acumulat 834.081 de voturi (52,11%), iar Maia Sandu 766.593 de voturi (47,89%). Diferența este acum de mai puțin de 68 de mii de voturi.

tgbvf

 

In this article

Join the Conversation

3 comments

  1. Daniel      

    Dupa cum vedem greseli s-au comis doar in trei cazuri si acolo unde erau presedinti a sectiilor de votare membri PLDM. Deci rezulta ca aceasta incurcatura posibil a fost facuta intentionat pentru ca ulterior sa invinovateasca CEC-ul de fraudare.

  2. Daniel      

    au ajutato ceva aceste voturi pe Maia? cu nimic desigur, situația a rămas aceeași, chiar cred că această inversare de voturi este o greșealăintenționată a celor din comisie, posibilitate de viitor pentru victimizare

  3. Vova      

    Și oricum nu ajută nimci pentru că unii au adăugat niște date eronate? O mie de voturi față de aprope 100 de mii , nu ajută cu nimic! NNuștiu de ce îmi pare că aceștia au intrudus special la comanda Maiei Sandu pentru a avea motive de a protesta să se victimizeze pentru alegerile parlamentare!