Cântăreața rusă Jasmin și-a exprimat sprijinul pentru candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de bașcan al Găgăuziei

Cântăreața rusă Jasmin a înregistrat un videoclip în care își exprimă sprijinul pentru candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei. Interpreta i-a îndemnat pe...

Cântăreața rusă Jasmin a înregistrat un videoclip în care își exprimă sprijinul pentru candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei. Interpreta i-a îndemnat pe alegători să voteze pentru Evghenia Guțul, care „va transforma regiunea natală într-un plai de vis”.

La rândul său, Evghenia Guțul i-a mulțumit cântăreței pentru sprijinul acordat în campania electorală. Ea a scris pe rețelele de socializare că a fost foarte emoționată de atenția soției lui Ilan Șor, liderul formațiunii politice. „Ele (cuvintele – n. r.) nu doar îmi încălzesc sufletul, ci și îmi dau mai multă putere și motivație pentru a câștiga alegerile guvernatorului Găgăuziei, la care candidez din partea Partidului „ȘOR””, a notat Evghenia Guțul.

Ea a adăugat că, deși campania electorală nu este deloc ușoară, este importantă implicarea oamenilor care și-au făcut timp și i-au exprimat sprijinul. Anterior, adresări video către găgăuzi, cu îndemnul de a o susține pe Evghenia Guțul, candidatul la funcția de bașcan din partea Partidului „ȘOR”, au postat artiștii din Rusia Nicolai Baskov și Filip Kirkorov.

In this article