Bărbatul din imagini, căutat de Poliție. A furat mobilă dintr-un apartament unde a lucrat

Polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău sunt în căutarea bărbatului care apare în imaginile video. Acesta este suspectat de furt de mobilă,...

Polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău sunt în căutarea bărbatului care apare în imaginile video. Acesta este suspectat de furt de mobilă, cauzând unei victime în vârstă de 39 de ani un prejudiciu în sumă de 32 000 lei.

Potrivit Breaking News, incidentul a avut loc la data de 30 august, când polițiștii sectorului Centru au fost alertați de proprietarul apartamentului, care a comunicat forțelor de ordine că bărbatul din imagini a efectuat lucrări de construcție în apartamentul dat, după care s-a oferit să-l ajute să vândă mobila din locuință, fără a bănui că acesta o va fura.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, faptă pentru care legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 060170083 sau 112. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată!

In this article

Join the Conversation