Apel pentru finanțarea proiectelor culturale ale asociațiilor obștești. Dosarele pot fi depuse până pe 15 octombrie 2018

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării inițiază concursul pentru co-finanţarea din bugetul de stat a proiectelor culturale ale asociaţiilor obşteşti pentru anul 2019.   Potrivit Breaking News, cuantumul total...

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării inițiază concursul pentru co-finanţarea din bugetul de stat a proiectelor culturale ale asociaţiilor obşteşti pentru anul 2019.

 

Potrivit Breaking News, cuantumul total al alocaţiilor bugetare prevăzute pentru concurs constituie 5.000.000 lei.

 

Proiectele culturale vor fi elaborate conform Regulamentului cu privire la modul de finanţare din bugetul de stat a proiectelor culturale desfăşurate de asociaţiile obşteşti, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 834 din 08.10.2014.

 

Organizațiile interesate vor completa un formular de participare, la care vor anexa toate documentele necesare, dosarul urmând a fi depus on-line, fără înregistrare-autentificare și logare, accesând următorul link: https://mecc.gov.md/ro/content/proiecte-culturale-2.

 

Termen limită de depunere a dosarelor: 15 octombrie 2018.

 

 

In this article

Join the Conversation