Anunț: Proiectul Bugetului municipal Chișinău 2019 propus spre consultare publică

Direcția generală finanțe a Consiliului municipal Chișinău a propus spre consultare publică proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea bugetului municipal Chişinău pe anul 2019”, transmite

Direcția generală finanțe a Consiliului municipal Chișinău a propus spre consultare publică proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea bugetului municipal Chişinău pe anul 2019”, transmite Breaking News cu referire la politics.md.

Documentul prevede venituri în sumă de 3,8 miliarde lei și cheltuieli de 4,24 miliarde lei. Deficitul bugetar constituie 441 milioane lei.

Anunțul despre organizarea consultărilor publice referitor la buget este plasat pe site-ul oficial al Primăriei Chișinău, www.chisinau.md, la modulul: Transparența decizională/Consultări publice.

Recomandările asupra proiectului supus consultării pot fi expediate până la data de 14.12.2018, ora 17:00, pe adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83, MD-2012 sau la adresa electronică: galina.semeniuc.dgf@cmc.md sau olga.ursu@pmc.md. Persoana de contact Galina Semeniuc, tel. (022)223599.

In this article

Join the Conversation