Amendă penală de 200.000 lei pentru o locuitoare a capitalei. Ar fi obținut 24.000 de euro pentru a aranja obţinerea a patru terenuri

O locuitoare a capitalei a fost condamnată recent pentru trafic de influenţă, după ce ar fi pretins şi primit de la un bărbat suma de 24 de...

O locuitoare a capitalei a fost condamnată recent pentru trafic de influenţă, după ce ar fi pretins şi primit de la un bărbat suma de 24 de mii de euro. Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, aceasta i-ar fi promis pătimitului că poate influenţa anumite persoane publice din cadrul Primăriei capitalei şi Ministerului Construcţiilor să-i „aranjeze” obţinerea în proprietate a patru terenuri, a câte 6 ari fiecare – toate amplasate în regiunea Grădinii Zoologice. Acțiunile femeii au avut loc în intervalul anilor 2011 – 2012.  

 

Potrivit Breaking News, pentru această sumă, urma a fi schimbată şi destinaţia loturilor, din agricolă, în terenuri pentru construcţii, se mai arată în comunicat.

 

Mai bine de cinci ani bărbatul a tot aşteptat să obţină terenurile, iar inculpata inventa diverse pretexte până când a dispărut cu tot cu bani. Anul trecut, pătimitul s-a adresat organelor de drept, iar inculpata a fost reţinută și condamnată la o amendă penală de 200 mii de lei.

De asemenea, instanţa a dispus încasarea de la inculpată în folosul statului a sumei de 24 mii de euro.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

In this article

Join the Conversation