Accident grav, la Florești. Un tânăr a murit, iar trei au ajuns la spital

Un tânăr de 22 de ani a decedat în această noapte, după ce automobilul în care se afla a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent...

Un tânăr de 22 de ani a decedat în această noapte, după ce automobilul în care se afla a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un pilon electric. Conform informațiilor INP, în urma impactului, șoferul și alți doi pasageri în vârstă de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu mai multe fracturi.

 

Potrivit Breaking News, cazul a avut loc în apropierea satului Izvoare, raionul Florești. Șoferul automobilului VW Golf, un băiat de 24 de ani, se deplasa cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un pilon electric.

 

Inspectoratul Național de Patrulare menționează că zilnic circa 500 de șoferi sunt depistați de ofițerii de patrulare conducând cu viteză excesivă. În consecință, acești conducători auto din cauza depășirii limitei de viteză au produs pe parcursul a 8 luni 2018, 617 accidente rutiere, în urma cărora 110 persoane au decedat, iar altele 735 au primit diferite traumatisme.

In this article

Join the Conversation