Un fost poliţist ar putea deveni cel mai mare ucigaş în serie din istoria Rusiei.

Mihail Popkov a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a omorât 22 de femei, în regiunea Irkutsk, iar după şase ani a recunoscut că a mai...

Mihail Popkov a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a omorât 22 de femei, în regiunea Irkutsk, iar după şase ani a recunoscut că a mai comis alte 59 de omoruri.
Un poliţist, fost coleg de serviciu cu Popkov, susţine că criminalul a investigat una dintre crimele pe care singur a săvârşit-o.

„El a urcat victima în maşină şi în apropiere de gară a ucis-o. Dimineaţa, Popkov, împreună cu grupul operativ, s-a dus să identifice victima pe care a ucis-o cu aproximativ două ore în urmă”, a declarat Dmitri Hmâlovski, fost coleg de serviciu cu Popkov.

Vecinii fostului poliţist spun că nu şi-au putut imagina că el ar putea fi în stare să săvârşească astfel de crime:„Mişa? Nu pot să cred. Simt că îmi voi pierde cunoştinţa. Este un familist bun. Are soţie şi o fiică. „Mihai Popkov susţine însă că a omorât femeile pentru că duceau un mod de viaţă imoral. El spune că prin această modalitate a curăţat oraşul său de tinere needucate. Cele peste 80 de crime, asasinul le-a săvârşit între anii 1992 şi 2010. Victimele aveau între 16 şi 40 de ani.

In this article

Join the Conversation