Sfârșit tragic pentru un moldovean stabilit în Italia.

Moldoveanul s-a stins din viață după ce a intrat cu motocicleta într-o ambulanță Potrivit Pro TV, care face referire la presa din peninsulă, accidentul s-a produs pe 4...

Moldoveanul s-a stins din viață după ce a intrat cu motocicleta într-o ambulanță

Potrivit Pro TV, care face referire la presa din peninsulă, accidentul s-a produs pe 4 ianuarie, pe o stradă din Milano. Atunci, moldoveanul de 31 de ani a intrat cu motocicleta într-o ambulanţa şi a fost transportat în stare extrem de gravă la spital.

După două zile de agonie, tânărul s-a stins la spital. Inima, plămânii şi ficatul tânărului au fost prelevate de către medici şi urmează să salveze alte vieţi.

Prelevarea organelor a avut loc cu consimţământul moldoveanului. În momentul în care tânărul a depus jurământul pentru a obţine cetăţenia italiană a semnat un document prin care şi-a dat acordul că în cazul în care se va întâmpla ceva cu el, organele sale vor putea fi donate.

Moldoveanul avea 31 de ani, a făcut facultate la Milano şi era managerul unei case renumite de modă de acolo. Anterior a lucrat pentru Gucci şi Louis Vuitton, dar şi alte case de modă.

In this article

Join the Conversation