Primul președinte al R. Moldova care întreprinde o vizită oficială în Armenia

Revenit recent din Italia, șeful statului, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că întreprinde o vizită oficială în Armenia, unde va avea...

Revenit recent din Italia, șeful statului, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că întreprinde o vizită oficială în Armenia, unde va avea mai multe întâlniri cu oficiali de rang înalt.

„Întreprind o vizită oficială de două zile în Republica Armenia. Pe parcursul a 26 de ani de independență a Moldovei, aceasta este prima vizită oficială a unui președinte al Republicii Moldova în Republica Armenia. Pe agenda de lucru sînt incluse mai multe întrevederi cu înalți demnitari de stat armeni”, se arată în postarea lui Igor Dodon.

De asemenea, șeful statul a precizat că Armenia este membru a Uniunii Euroasiatice, iar in curind va semna Acord de colaborare și cu Uniunea Europeană, ceea ce reprezintă o experiență interesantă și pentru Republica Moldova.

„Sunt convins că această vizită și întâlnirile bilaterale care vor avea loc la Erevan vor contribui pe deplin la consolidarea în continuare a relațiilor de prietenie și cooperare dintre statele noastre”, mai scrie șeful statului în postarea sa.

In this article

Join the Conversation