Participarea secretarului de stat Tatiana Molcean la Forumul ONG-urilor din regiunea Mării Negre

La 4 decembrie curent, Tatiana Molcean, secretar de stat pentru cooperare bilaterală şi multilaterală a participat la deschiderea celei de-a 10-a ediţii a Forumului ONG-urilor din regiunea...

La 4 decembrie curent, Tatiana Molcean, secretar de stat pentru cooperare bilaterală şi multilaterală a participat la deschiderea celei de-a 10-a ediţii a Forumului ONG-urilor din regiunea Mării Negre, care se desfăşoară în perioada 4-6 decembrie 2017, la Chişinău.

În intervenţia sa, Tatiana Molcean a menţionat că societatea civilă este un partener indispensabil pentru Guvern în calitatea sa de promotor al reformelor şi al principiului de responsabilitate a guvernării faţă de societate. În acest context, secretarul de stat a adus exemplul cooperării cu exponenţii societăţii civile în procesul de integrare europeană.

Cu titlu aparte a fost menţionată Platforma Societăţii Civile Republica Moldova-Uniunea Europeană, care serveşte drept forum pentru întâlniri şi schimb de opinii dintre exponenţii societăţii civile din Republica Moldova şi Uniunea Europeană, contribuind la implementarea Acordului de Asociere.

In this article

Join the Conversation