O femeie din Capitală, bătută de propriul frate

O femeie de 53 de ani a fost bătută crunt chiar de fratele ei. Totul s-a întâmplat în sectorul Ciocana din Capitală, după ce cei doi au consumat alcool. Bărbatul...

O femeie de 53 de ani a fost bătută crunt chiar de fratele ei. Totul s-a întâmplat în sectorul Ciocana din Capitală, după ce cei doi au consumat alcool. Bărbatul s-a enervat când sora sa l-a mustrat pentru că făcea ochi dulci prietenei sale. În cele din urmă, victima s-a ales cu nasul rupt.

„M-a luat la bătaie cu picioarele și cu pumnii și mai nu m-a sufocat. Noroc de un copilaș de nouă ani, care mi-a deschis ușa și am fugit. Am fost la salvare și mi-au făcut cusături la nas”, a spus victima.

După ce și-a descărcat mânia pe sora sa, bărbatul a plecat acasă, iar pentru că nu avea cheie, a spart lacătul.

„A venit, a tăiat, a intrat în casă, a stricat. Noi când ne-am dus la salvare am încuiat ușa. Când am venit, ușa era descuiată, lacătul deteriorat. A intrat și dormea jos”, a menţionat femeia.

Suspectul spune că nu ține minte nimic din cele întâmplate: „Nu țin minte nimic. Iată am fost cu sora mea la femeia care lucrează cu ea, dar nu țin minte”.

Bărbatul a fost transportat la poliţie şi riscă o amendă.

In this article

Join the Conversation