La Chişinău va avea loc Forumul de Afaceri Moldo-Ceh

Forumul de Afaceri Moldo-Ceh va avea loc la Chişinău pe 21 septembrie, informează Democracy.md. După cum a comunicat Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din...

Forumul de Afaceri Moldo-Ceh va avea loc la Chişinău pe 21 septembrie, informează Democracy.md.

După cum a comunicat Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Cehiei în contextul celei de a treia reuniuni a Comisiei interguvernamentale moldo-cehe în domeniul cooperării economice și a vizitei oficiale la Chişinău a ministrului Industriei și Comerțului al Cehiei, Jiří Havlíček, care va avea loc în perioada 21-22 septembrie curent.

Scopul evenimentului este de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune între mediul de afaceri din Moldova și Cehia, pentru a valorifica relațiile comercial-economice dintre părți.

Din componenţa delegaâiei din Cehia vor face parte reprezentanţi ai CCI a Cehiei, companiilor din domeniul construcției de mașini și electronică, mecanicii, din sectorul tehnologiei informaționale, sectorul de creditare, producerea de echipamente pentru industria agroalimentară, construcții, transport etc.

 

In this article

Join the Conversation