IGSU: Intervenția aero-medicală Vulcănești

Ieri, 13 ianuarie, la ora 15:50 minute un echipaj aero-medical SMURD din Galați a fost solicitat de urgență pentru a efectua o misiune aero-medicală de transportare a unui...

Ieri, 13 ianuarie, la ora 15:50 minute un echipaj aero-medical SMURD din Galați a fost solicitat de urgență pentru a efectua o misiune aero-medicală de transportare a unui bărbat din orașul Vulcănești, UTA Găgăuzia la Chișinău, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Conform datelor IGSU, bărbatul în vîrsta de 52 a suferit o maladie gravă. Medicii și paramedicii echipajului SMURD au monitorizat starea pacientului fără de a fi înregistrate complicații pe parcursul zborului.

Elicopterul a aterizat pe teritoriul aeroportului internațional „Chișinău”, iar persoana fiind în stare stabilă a fost preluată de echipajul SMURD Moldova și transportată în siguranță la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din mun. Chișinău. Potrivit IGSU, aceasta este prima intervenție aero-medicală de la începutul anului 2019.

In this article


Join the Conversation