Grav accident în apropiere de satul Mihăilenii Vechi.

Grav accident pe traseul internațional Brest-Chișinău-Odessa. Patru persoane au decedat după ce mașina în care se aflau s-a tamponat frontal cu un camion. Tragedia a avut loc în...

Grav accident pe traseul internațional Brest-Chișinău-Odessa. Patru persoane au decedat după ce mașina în care se aflau s-a tamponat frontal cu un camion. Tragedia a avut loc în această dimineață, în apropiere de satul Mihăilenii Vechi

Potrivit poliției, cele patru victime sunt angajați ai „Poșta Moldovei” și se deplasau cu un automobil de serviciu, de model VAZ 2107. La un moment dat șoferul automobilului, un bărbat de 64 de ani, a pierdut controlul volanului. În consecință, automobilul s-a răsturnat și s-a proiectat în camionul care venea în întâmpinare.

La volanul celuilat vehicul se afla un locuitor al raionul Edineț în vârstă de 61 de ani. Acesta s-a ales cu traumatisme ușoare.

nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului, acesta fiind inversat și a fost proiectat într-un camion de model “Mercedes”, condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, originar din raionul Edineț.

In this article

Join the Conversation