Fundația fondată de prima doamnă vine în ajutorul grădinițelor

O sută de grădinițe din țară vor primi ajutor în acest an din partea Fundației de binefacere „Din Suflet”, fondată de prima doamnă, Galina Dodon.În anul următor,...

O sută de grădinițe din țară vor primi ajutor în acest an din partea Fundației de binefacere „Din Suflet”, fondată de prima doamnă, Galina Dodon.În anul următor, fundația își propune să ajute alte 300 de grădinițe, transmite BreakingNews.

Membra Consiliului Fundației, Rita Manole, a declarat în cadrul unu briefing de presă că în ultimul timp tot mai multe grădinițe se adresează către Fundație după ajutor în diverse probleme.

„Anunțăm că lansăm astăzi o campanie națională, care va dura câțiva ani, pentru a veni cu un suport pentru fiecare grădiniță din țară care solicită ajutorul nostru. Ne punem ca sarcină să oferim suport anul acesta la 100 grădinițe, iar la anul – la circa 300. Astfel, încât să venim cu un suport pentru fiecare grădiniță din țară, pentru a rezolva una sau câteva probleme”, a spus Rita Manole.

Pentru ca instituția preșcolară să beneficieze de ajutor din partea fundației este nevoie ca administrația să vină cu o adresare, coordonată cu părinții copiilor cărora frecventează grădinița și aprobată prin semnăturile acestora. Fiecare demers trebuie să aibă înscrise problemele cu care se confruntă. „Noi vom contacta solicitanții și vom rezolva una sau câteva probleme identificate”, a precizat Rita Manole.

In this article

Join the Conversation