Doi copii nou-născuţi uciși şi îngropați sub o stâncă

Grozăviile s-au produs în 2002 şi în 2015, dar au ieșit la iveală abia acum, fapt pentru care  bărbatul a fost arestat, sâmbătă seară, pentru 30 de...

Grozăviile s-au produs în 2002 şi în 2015, dar au ieșit la iveală abia acum, fapt pentru care  bărbatul a fost arestat, sâmbătă seară, pentru 30 de zile.

Cazul înfiorător s-a petrecut într-un cătun uitat de lume pe nume Cornereva din judeţul Caraş-Severin. Familia nu are vecini pe o rază de un kilometru așa că nimeni nu a ştiut că femeia este însărcinată, mai ales că a născut acasă. După ce a adus pe lume un băieţel şi o fetiţă, tatăl i-a îngropat, spun anchetatorii.

Potrivit Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, bărbatul şi-a ucis mai întâi un băiat, în 2002, imediat după ce soţia sa a născut, băgându-l într-un sac de plastic şi îngropându-l sub o stâncă la aproximativ 200 de metri de casă. Situaţia s-a repetat şi în 2015, când soţia sa a născut o fetiţă, pe care bărbatul a îngropat-o în acelaşi loc. Mama ar fi fost complice la acestea atrocități, dar a tăcut în tot acest timp. Cei doi soţi mai au 5 copii, cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani, şi i-ar fi omorât pe cei doi bebeluşi pentru că nu aveau ce să le dea de mâncare.

Procurorii Parchetului Tribunalului Caraş-Severin au deschis dosar penal pe numele bărbatului, pentru două infracţiuni de omor asupra unui membru de familie şi l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit presei locale, poliţiştii au aflat despre acest caz cutremurător după ce unul dintre copii i-a destăinuit unui prieten că tatăl său i-a ucis, mai demult, nişte fraţi. Şocat, băiatul le-a povestit părinţilor săi, care la rândul lor au anunțat organele de drept.

In this article

Join the Conversation